Ndotja globale: Shkencëtarët krijojnë ‘super enzimën’ që ‘ha’ shishet plastike gjashtë herë më shpejt

Shkencëtarët kanë krijuar një “super enzimë” të re që mund të shpërbëjë plastikën deri në gjashtë…

Shfaqet një virus i ri dhe i rrezikshëm, vjen lajmi ‘katastrofal’ nga Kina

Një lajm shumë i keq ka ardhur nga Kina. Një formë e re e gripit që…