Home / Tag Archives: aktakuza

Tag Archives: aktakuza

Për të pestën herë ndërrohet prokurori në rastin “Stenta”

Për të pestën herë ndërrohet prokurori në rastin “Stenta”

Ndërrimi i prokurorëve është i vetmi angazhim i deritashëm i sistemit të drejtësisë në rastin “Stenta”, shkruan sot Koha Ditore. Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, javën e kaluar ka caktuar prokurore të lëndës Florije Shamollin. Para saj, brenda 11 muajsh prej kur është ngritur aktakuza ndaj 64 personave të akuzuar …

Read More »

Gjatë marsit, Specialja u hap rrugë aktakuzave

Gjatë marsit, Specialja u hap rrugë aktakuzave

Në këtë muaj do të mbahet seanca e parë në Gjykatën Speciale. Para drejtësisë ndërkombëtare nuk do të dalë ndonjë i akuzuar, por seanca është thirrur për ta miratuar një rregullore, peng i së cilës ka mbetur shpallja e aktakuzave të para, shkruan sot Koha Ditore Rregullorja e Procedurës dhe …

Read More »