Rrfehet Teuta, flet për dasmën e dytë dhe fëmijën e tretë

Aktorja Teuta Krasniqi është mjaft e komentuar qoftë për karrierën e saj të suksesshme, por edhe…

Rrëfehet Teuta, flet për dasmën e dytë dhe fëmijën e tretë

Aktorja Teuta Krasniqi është mjaft e komentuar qoftë për karrierën e saj të suksesshme, por edhe…

Kush e mbanë kuletën në shtëpi? Teuta apo Adonisi

Adonisi apo Teuta? Kush e mbanë kuletën në shtëpi? Aktorja Teuta Krasniqi ka publikuar në rrjete…