Miriam Cani përkujton nënën e vdekur me këto fjalë prekëse

I vdiq nëna para 12 viteve, Miriam Cani kujton atë përmes këtij imazhi. Këngëtarja ka ndarë…

Miriamin nuk e keni parë asnjëherë me veshje sportive, po duket shumë bukur

Miriam Cani është këngëtarja shumë e njohur nga Shqipëria. Ajo dhe këngëtari Alban Skenderaj janë një…

Miriami dhe vajza të veshura njësojë, po duken si dy ‘kukulla’

Miriam Cani është këngëtarja shumë e njohur nga Shqipëria. Ajo dhe këngëtari Alban Skenderaj janë një…

Njihuni me ‘motrën’ e Miriam Canit, shikoni sa shumë ngjajnë

Miriam Cani është këngëtarja shumë e njohur nga Shqipëria. Ajo dhe këngëtari Alban Skenderaj janë një…