Kryetarja e KQZ-së pret në takim kryeprokurorin Lumezi

Daka pret në takim kryeprokurorin Lumezi. Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në…

Burri i Shkurte Fejzës nxehet keq

Nxehet keq burri i Shkurte Fejzës. Përmes një shkrimi në llogarinë e tij sociale, Hajrush Behluli…

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit reagon: Lumezi e ka vetëm një vend punë dhe jo gjashtë

Reagon Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit: Lumezi e ka vetëm një vend punë dhe jo gjashtë.…

Aleksander Lumezi pozitiv me Koronavirus

Kryeprokurori i Shtetit pozitiv me COVID-19. Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka rezultuar pozitiv në testimet…