Home / Tag Archives: amerikane

Tag Archives: amerikane

Lamtumirë kancer! Mjekësia bën zbulimin e madh

Lamtumirë kancer! Mjekësia bën zbulimin e madh

Shkencëtarët kanë zbuluar një mënyrë për ta përdorur “proteinën ekzekutuese” BAX që të shkaktojë vdekje në qelizat kanceroze, dhe njëkohësisht të mos i dëmtojë qelizat e shëndetshme. Trajtimi deri tani është aplikuar vetëm në qelizat e leuçemisë kute mieloide (AML), por besohet se trajtimi ka përdorim më të gjerë, transmeton… VAZHDO LEXIMIN

Read More »

CIA ka realizuar një kuiz me pyetje për Kosovën

CIA ka realizuar një kuiz me pyetje për Kosovën

Agjencia Qendrore e Intelegjencës (CIA) ka realizuar një kuiz në faqen e saj zyrtare të rrjetit social Twitter, në të cilën ka përfshirë edhe Kosovën. Institucioni i intelegjencës amerikane ka parashtruar një pyetje për Kosovën. “Kosova, një shtet me madhësi sa të Delaware (një nga 50 shtet e SHBA-ve, v.j)… VAZHDO LEXIMIN

Read More »

Shkodran Mustafi bëhet bashkë me Rihannen

Shkodran Mustafi bëhet bashkë me Rihannen

Këngëtarja e njohur amerikane, Rihanna, ka bërë një vizitë në stadiumin e Arsenal, Emirates, ku ndër të tjerash ka takuar edhe lojtarët e këtij ekipi. Edhe mbrojtësi shqiptar me nënshtetësi gjermane, Shkodran Mustafi, është parë në një foto me të, madje sikur të mos mjaftonte kjo, fotoja shoqërohet edhe me një… VAZHDO LEXIMIN

Read More »