Tensionet mes Turqisë dhe Greqisë, media e njohur turke transmeton fjalimin e Erdoganit me titra greke

Situata mes Turqisë dhe Greqisë gjatë ditës së sotme është tensionuar shumë. Aq shumë u tensionua…