Marrëveshja në Ankara/ Turqia dhe Shqipëria do të restaurojnë Xhaminë e Plumbit në Shkodër

Në vazhdën e marrëveshjeve të nënshkruara sot në Ankara mes Shqipërisë dhe Turqisë është dhe restaurimi…