Me 16 janar mbyllet afati për dorëzimin e kërkesave, partitë nisin përpilimin e listave për deputetë

Partitë nisin përpilimin e listave për deputetë, me 16 janar në ora 18 mbyllet afati për…

Profesori i UP-së aderon në PDK

PDK-së i ëstë shtuar edhe një fytyrë tjetër publike. Profesori i Universitetit të Prishtinës dhe gazetari…