Diploma me vulë të Serbisë në Zyrën në Suharekë

Zyra në Suharekë lëshon diploma me vulë të Serbisë. Qendra për Aftësim Profesional “Neë Born Master”…

Veriu i Kosovës sfidon shtetin, nuk i paguan tatimet dhe punohet pa kupona fiskal

Biznese të profileve të ndryshme operojnë në katër komunat e banuara më shumicë serbe në pjesën…

Pse i dërguan letër “hajnave” për kthimin e 2 milionë eurove, flasin nga Qeveria

Flasin nga Qeveria, pse i dërguan letër “hajnave” për kthimin e 2 milionë eurove. Thesari i…

Biznesmeni i arratisur për vjedhjen e 2 milionë Eurove nga thesari është anëtar i kësaj partie

Biznesmeni i arratisur për vjedhjen e 2 milionë Eurove nga thesari është anëtar i Nismës. Një…

Në 2020 ka më pak mbyllje të bizneseve se në 2019

Ligjërisht në 2020 ka me pak mbyllje të bizneseve se në 2019. Gjendja e rëndë e…

VV: Çfarë po fsheh Ministria e Shëndetësisë në procesin e liçensimit të laboratorëve privatë për kryerjen e testeve?

Lëvizja Vetëvendosje me anë të një komunikate për media, kanë bërë të ditur se kanë kërkuar…