Studimi: Kanabisi ndihmon në trajtimin e komplikacioneve vdekjeprurëse të COVID

Kanabisi mund të përdoret për të ndihmuar në trajtimin e komplikimeve potencialisht vdekjeprurëse të COVID-19, sugjeron…

Koronavirusi, trajtimet premtuese që kanë filluar të shpëtojnë jetë

Ndërsa ka ende kaq shumë pasiguri, njohuritë se si funksionon koronavirusi dhe si ta luftojmë atë…