argetuese – Kosova Today News
Home / Tag Archives: argetuese

Tag Archives: argetuese

Përleshje ‘mesjetare’ në qendër tregtare (Video)

Përleshje ‘mesjetare’ në qendër tregtare (Video)

Vizitat në qendra tregtare mund të jenë të lodhshme dhe argëtuese në të njëjtën kohë, por këta blerës në Kinë, kanë parë një skenë që nuk kishte ndodhur më herët.   Sigurimi janë penguar të ngjiten në ballkon përmes shkallëve, pasi tërë kohës iu hidhnin sipër vazo me lule, transmeton …

Read More »
Shfaqen ne !