Tensionet në Kuvend – imazh i shëmtuar për Kosovën në botë

Seanca e fundit e Kuvendit të Kosovës është shoqëruar me debate të ashpra mes deputetëve të…

Zgjedhja e presidentit, para formimit të qeverisë së re të Kosovës

Zgjedhja e presidentit të vendit po konsiderohet se duhet të ndodhë menjëherë pas konstituimit të Kuvendit…

Dialogu me Serbinë, a mund t’i shmanget Albin Kurti?

A mundet Kurti t’i shmanget dialogut me Serbinë? Analistët thonë se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë…

Albin Kurti s’ka kufizime të jetë kryeministër

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti nuk pritet të ketë kufizime të marrë pozitën e kryeministrit,…

Albin Kurti nuk ka kufizime të jetë kryeministër, opozita mund ta kontestojë në Gjykatën Kushtetuese

Kurti s’ka kufizime të jetë kryeministër, opozita mund ta kontestojë në Kushtetuese. Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje,…

Më pak fyerje në këtë fushatë zgjedhore në mes partive politike

Diskursi i partive politike në fushatën elektorale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, po përcillet me më…

Analistët: Koalicioni LDK-AAK ka gjasë të mos funksionojë më

Analistët thonë se koalicioni LDK-AAK ka gjasë të mos funksionojë më. Zyrtarisht, janë partnerë të koalicionit.…

“Koalicioni qeverisës është në rrezik të shpërbërjes”

Analistët konsiderojnë se koalicioni qeverisës është në rrezik të shpërbërjes. Njohësit e rrethanave politike në vend,…