Sot votohet për parlamentin e Malit të Zi

Qytetarët në Mal të Zi votojnë sot për parlamentin e ri, si dhe për Asamblenë Komunale…

Dorëheqje në AAK

Kajtaz Gashi i cili ka qenë kandidat për kryetar të Komunës së Malishevës ka vendosur që…