Regjistrimi i popullsisë shtyhet nga pandemia dhe zgjedhjet

Pandemia dhe zgjedhjet shtyjnë regjistrimin e popullsisë. Procesi i regjistrimit të popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare…

Ibrahimi tregon se kur do të mbahen zgjedhjet lokale

Ibrahimi: Zgjedhjet lokale do të mbahen siç janë planifikuar, do të respektohen ligjet në fuqi. Një…

Pandemia ndikoi në rënien e numrit të shkurorëzimeve në Kosovë

Bie numri i shkurorëzimeve në Kosovë. Agjencia e Statistikave të Kosovës ka bërë publikimin e treguesve…

Gastronomët kërkojnë që urgjentisht të hiqen kufizimet e lëvizjes

Shoqata e Gastronomëve: Urgjentisht hiqeni kufizimin e lëvizjes. Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, ka kërkuar urgjentisht…

Këto janë profesionet që paguhen më së shumti në Kosovë

Mësohen cilat janë profesionet që paguhen më së shumti në Kosovë. Agjencia e Statistikave të Kosovës…

Ish kryeministri Kurti: Në Kosovë jetohet keq

Kurti: Në Kosovë jetohet keq. Ish-kryeministri Albin Kurti thotë se në Kosovë jetohet keq. Në Facebook,…

Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e bukës

Shtrenjtohet buka, qytetarët ankohen për çmimet e produkteve esenciale. Është njëra ndër produktet esenciale për jetesë.…