Mjeku dhe pedagogu italian flet për situatën nga covid: Sëmundja ka ndryshuar, nuk shohim më pneumoni. Shumë raste pozitivë vetëm për një gjen

Eksperti italian nxjerr një bilanc dhe ai thotë: “Virusi është më pak agresiv dhe unë besoj…