Home / Tag Archives: assistant

Tag Archives: assistant

‘Google Assistant’ do të flas më shumë se 30 gjuhë

‘Google Assistant’ do të flas më shumë se 30 gjuhë

Asistenti inteligjent i Google, i njohur si ‘Google Assistant’ do të jetë në gjendje të flasë rreth 30 gjuhë të ndryshme, njoftoi Google, shkruan Telegrafi. “Ndërkohë që ‘Alexa’ (Amazon) funksionon vetëm në anglisht, ‘Google Assistant’ aktualisht përdor tetë gjuhë dhe deri në fund të vitit do të jetë në gjendje… VAZHDO LEXIMIN

Read More »