Kufizimet e COVID-19/ KE iu hap derën qytetarëve nga disa vende, çfarë u vendos për Shqipërinë

Në bazë të kritereve dhe kushteve të parashtruara tek rekomandimet, Këshilli Europian ka përditësuar listën rekomanduese…