autobuset – Kosova Today News
Home / Tag Archives: autobuset

Tag Archives: autobuset

Qendra e Shkupit nesër bllokohet për qarkullim

Qendra e Shkupit nesër bllokohet për qarkullim

Për shkak të mbajtjes së garave në atletikë në qendër të Shkupit, të dielën nga ora 16 deri më 17:00 do të mbyllet trafiku për qarkullim. Do të bllokohen rrugët 11 tetori dhe Filipi i Dytë. Autobusët me numër 50, 57 dhe 59 nga Bitpazari do të lëvizin drejt bulevarit …

Read More »
Shfaqen ne !