Home / Tag Archives: automjete

Tag Archives: automjete

Kur makina shkon me motorin dhe mjetin lundrues

Kur makina shkon me motorin dhe mjetin lundrues

Një markë që prodhon automjete luksoze ka vendosur që të prodhojë një makinë elektrike, një motobarkë dhe një motor që shkojnë me njëri-tjetrin.Të treja këto mjete transporti mund t’i bëni tuajat për pak më shumë se 10 milionë dollarë. Të treja këto mjete transporti mund t’i bëni tuajat për pak… VAZHDO LEXIMIN

Read More »