Home / Tag Archives: automjetit

Tag Archives: automjetit

Ky është hoteli më i vogël në botë (Foto)

Ky është hoteli më i vogël në botë (Foto)

Dy turistë amerikanë, Stafford Newsome dhe Kaitlin Taft, janë duke kryer një tur turistik pa pretendime. Ata janë fotografuar në Shoubak të Jordanisë, teksa janë zgjuar në një Volkswagen Beetle, të përshtatur për të kaluar natën. Pronari i automjetit të transformuar, Mohammed Al-Malahim, thotë se ky është “hoteli më i… VAZHDO LEXIMIN

Read More »