Regjistrimi i popullsisë shtyhet nga pandemia dhe zgjedhjet

Pandemia dhe zgjedhjet shtyjnë regjistrimin e popullsisë. Procesi i regjistrimit të popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare…

Agim Bahtiri ia kujton Lushtakut një bast: Ma dorëzoni krejt pasurinë.

Bahtiri ia kujton Lushtakut një bast: Ma dorëzoni krejt pasurinë. Kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, i…

24.000 familje në Kosovë varen nga ndihmat sociale

24.000 familje në Kosovë varen nga ndihmat sociale. Në Kosovë 24 mijë familje apo rreth shtatë…

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë mund të shtyhet për shkak të koronavirusit

Koronavirusi mund të shtyjë edhe regjistrimin e popullsisë në Kosovë. Regjistrimi i ardhshëm i popullsisë, banesave…