Lirohet nga paraburgimi Avni Llumnica, i akuzuari për tentim-vrasje

Pas disa vitesh lirohet i akuzuari. Pas 4 vitesh është liruar nga paraburgimi Avni Llumnica, i…

Azem Vllasi dhe Avni Llumnica përplasen në seancën për rastin “Syri i popullit”

Seanca gjyqësore Në këtë seancë i akuzuari Avni Llumnica dhe i dëmtuari Azem Vllasi kanë hedhur…

Polemika mes anëtarit të trupit gjykues dhe avokatit, Vllasi dëgjohet si dëshmitar në rigjykimin e rastit “Syri i Popullit”

Azem Vllasi dëgjohet si dëshmitar në rigjykimin e rastit “Syri i Popullit”, polemika mes anëtarit të…