“Plisat” me peticion kërkojnë vendosjen e shtatores së Adem Jasharit në Prishtinë

Grupi i tifozët “Plisat” e kanë nisur një peticion me anë të së cilës kërkojnë vendosjen…

Shpend Ahmeti për Mikullovcin: Perdja asnjëherë nuk do të bie në skenën tuaj

Ahmeti për Mikullovcin: Perdja asnjëherë nuk do të bie në skenën tuaj. Kryetari i Prishtinës, Shpend…

Dumoshi: Baca Adem do të jetë i paharruar në mesin tonë me shpirtin e tij të madh fisnik e artistik

Ka vdekur aktori Adem Mikullovci. Familjen Mikullovci e ka ngushëlluar, ministrja e Kulturës dhe Rinisë, Vlora…