Nisma: Limaj do vazhdojë të jetë lider i partisë

Nisma thonë se Limaj do vazhdojë të jetë lider i parties. Balaj-Halimaj nga nisma reagon pas…

Ministri Reçica me hapa konkret për implementimin e marrëveshjes me Shqipërinë për mobilitet në punë

Reçica me hapa konkret për implementimin e marrëveshjes me Shqipërinë për mobilitet në punë. Ministri i…

Zëvendëskryeministrja fton qytetarët e Shqipërisë të vizitojnë bukuritë e Kosovës

Zëvendëskryeministrja Balaj Halimaj fton qytetarët e Shqipërisë të vizitojnë bukuritë e Kosovës. Me moton “Të ecim…

Në shtator takohen dy qeveritë për nënshkrimin e marrëveshjes për Doganën e Kosovës në Durrës

Dogana e Kosovës në Durrës, në shtator takohen dy qeveritë për nënshkrimin e marrëveshjes. Në javën…

Mbledhja e përbashkët, ҫfarë marrëveshje do të nënshkruajnë Kosova dhe Shqipëria?

Çfarë marrëveshje do të nënshkruajnë Kosova dhe Shqipëria në mbledhjen e përbashkët? Zëvendëkryeministrja, Albulena Balaj Halimaj…

Muajin tjetër mbahet mbledhja e përbashkët Kosovë-Shqipëri, paralajmërohet nënshkrimi i tri marrëveshje të mëdha

Mbledhja e përbashkët Kosovë-Shqipëri në shtator, paralajmërohet nënshkrimi i tri marrëveshje të mëdha. Kosova dhe Shqipëria…