balotazh – Kosova Today News
Home / Tag Archives: balotazh

Tag Archives: balotazh

Sukses apo dështim?! Vetëm dy gra në balotazh

Sukses apo dështim?! Vetëm dy gra në balotazh

Dy nga tetë gratë kandidatë arritën të kalojnë në raudin e dytë të zgjedhjeve Nga 204 kandidatë sa kandiduan për kryetarë në 38 komuna, vetëm 8 prej tyre ishin gra. Dy gra arritën të kalojnë në rrethin e dytë të zgjedhjeve më 19 nëntor. Mimoza Kusari- Lila nga radhët e …

Read More »

Sfarqa godet Aliun e PDK-së,nuk do ta besoni si e quan

Sfarqa godet Aliun e PDK-së,nuk do ta besoni si e quan

Kryetari aktual i Ferizajt, Muharrem Sfarqa, i cili po kandidon për mandatin e dytë në këtë komunë, e ka quajtur marionetë të PDK-së, kundërkandidatin në balotazh Agim Aliun. Në Rubikon të KTV-së, Sfarqa ka thënë se subjekti e përdor Agim Aliun dhe shpesh ai është identifikuar me figura të tjera, …

Read More »

AAK befason me rezultatin në këto komuna

AAK befason me rezultatin në këto komuna

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka fituar në dy komuna, në atë të Deçanit dhe Junikut, ndërsa në balotazh është në Obiliq, Suharekë, Gjakovë dhe Rahovec, Istog, Klinë. Agron Kuçi nga AAK-ja ka fituar në Junik me 58.40 %, ndërsa në Deçan, Bashkim Ramosaj ka fituar 63.91 %. AAK shkon …

Read More »
Shfaqen ne !