“Jam i sigurt se do të vdes”- Telefonata e fundit 38 vjeçarit para se të intubohej. A mundet spitale Covid të lejojnë të afërmit e pacientëve?

Natën e Vitit të Ri në klinikën COVID-19 të spitalit “Sotiria”, zhvillimi i sëmundjes në katër…

Pandemia i thellon sfidat me të cilat përballen vajzat në gjithë botën

Bota po shënon të dielën Ditën Ndërkombëtare të Vajzave, gjatë një viti kur pandemia globale dhe…

Pas shpërthimit në një xhami në Bangladesh, rritet numri i të vdekurve

Numri i të vdekurve nga një shpërthim në një xhami afër Dakas, kryeqyteti i Bangladeshit, është…

Italia nuk lejon vizitat turistike nga shqiptarët

Ambasada italiane në Shqipëri ka dhënë udhëzime për shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt Italisë dhe…

Kush lejohet të udhëtojë drejt Italisë, ambasada e vendit fqinj tregon kategoritë dhe kushtet

Ambasada italiane në Shqipëri ka dhënë udhëzime për shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt Italisë dhe…