Merret vendimi; Nga kjo datë pritet që kosovarët të mos paguajnë nga 15 euro në kufi me Malin e Zi

Nga kjo datë pritet që kosovarët të mos paguajnë nga 15 euro në kufi me Malin…

Mërgimtarët nga sot do të duhet të paguajnë policat kufitare

Nga sot, mërgimtarët do të duhet të paguajnë policat kufitare. Byroja Kosovare e Sigurimit ka njoftuar…

Njoftim i rëndësishëm për bashkatdhëtarët lidhur me tarifat për sigurimin kufitar

Njoftim për bashkatdhetarët lidhur me tarifat për sigurimin kufitar. Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) njofton se…

Kryetari i shoqatës së gastronomëve: Të lejohen taksitë, e shërbimi ‘delivery’ jo, s’ka logjikë

Gastronomia është një prej sektorëve më të dëmtuar nga pandemia. Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit…

Kryetari i shoqatës së astronomëve: Të lejohen taksitë, e shërbimi ‘delivery’ jo, s’ka logjikë

Gastronomia është një prej sektorëve më të dëmtuar nga pandemia. Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit…

Për shkak të një teorie, Nobelin në Ekonomi e fitojnë dy amerikanë

Dy ekonomistë amerikanë, Paul Milgrom dhe Robert Wilson, kanë fituar Çmimin Nobel në Ekonomi, për kontributin…

Borxhi publik i Spanjës rritet në 110% të PBB-së

Spanja ka regjistruar një rritje të borxhit publik në 110,1% të Prodhimit të Brendshëm Bruto në…