Plasi sherri pas puthjes dhe u bënë “armiq”? Antonela dhe Atdheu habisin me veprimin e fundit!

Marrëdhënia midis Atdheut dhe Antonelës duket se ka marrë një tjetër rrjedhë. Para se të largohej…