Home / Tag Archives: benardit

Tag Archives: benardit

Pse refuzoi Benardi ta puthë ‘live’ Xhenin

Pse refuzoi Benardi ta puthë ‘live’ Xhenin

Duket se marrdhënia ems Benardit dhe Xhenit vërtet që qenka duke kaluar nëpër një krizë. Pak pasi kudo qarkulloi lajmi se ata ajnë ndarë, ata u shfaqën sëbahsku në Dance With Me, dhe thanë se janë akoma bashkë por kanë kaluar disa keqkuptime. Ama kur Alketa i kërkoi Benardit ta …

Read More »