Trazirat në SHBA/ A kanë lidhje me një mandat të dytë të Trump, si i menaxhoi krizat Riçard Nikson

Ndërsa trazirat dhe plaçkitjet kanë zhytur në kaos qytetet në të gjithë SHBA-në, shumë njerëz po…