Festë në familjen e Besnik Qakës

Sot është festë për familjen e këngëtarit Besnik Qaka. Vajza e artistit feston ditëlindjen e tretë.…

Vajza dhe nusja e Besnikut lajmërohen nga pushimet, kaq bukur po duken te dyja

Besnik Qaka dhe Lolita Begolli i dhanë fund beqarisë së tyre në një festë me familjarë…