Simptomat e COVID-19: A mund të quhet normale temperatura 37 gradë celsius dhe çfarë duhet të dini

Temperatura është një simptomat e koronavirusit (megjithëse jo gjithmonë) dhe si e tillë monitorohet kur hyjmë…