Home / Tag Archives: bisedimet

Tag Archives: bisedimet

Ja sa vjet u bënë nga nënshkrimi i MSA-së me Bashkimin Evropian

Ja sa vjet u bënë nga nënshkrimi i MSA-së me Bashkimin Evropian

Kosova ka nënshkruar më 27 tetor të vitit 2015 në Strasburg Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit me Bashkimin Evropian. Nënshkrimi i këtij dokumenti shënon edhe vendosjen e parë të marrëdhënieve kontraktuale midis Kosovës dhe BE-së. Marrëveshja për Stabilizim Asociim kërkon nga një vend që synon anëtarësimin në BE, të sigurojë se mekanizmat …

Read More »

Ja sa vjet u bënë nga nënshkrimi i MSA-së me Bashkimin Evropian

Ja sa vjet u bënë nga nënshkrimi i MSA-së me Bashkimin Evropian

Kosova ka nënshkruar më 27 tetor të vitit 2015 në Strasburg Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit me Bashkimin Evropian. Nënshkrimi i këtij dokumenti shënon edhe vendosjen e parë të marrëdhënieve kontraktuale midis Kosovës dhe BE-së. Marrëveshja për Stabilizim Asociim kërkon nga një vend që synon anëtarësimin në BE, të sigurojë se mekanizmat …

Read More »