Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së! Seancë dëgjimore me 27 kandidatë (EMRAT)

Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së do të…

KQZ e re/ Rusmali dhe Ilirjan Celibashi kandidojnë zyrtarisht për kryekomisioner

Dy ish-figura të njohura nga PD dhe PS, Ilir Rusmali dhe Ilirjan Celibashi kandidojnë zyrtarisht për…

Përzgjedhja e anëtarëve të KQZ, Kuvendi miraton Komisionin e Posaçëm Parlamentar, ja 6 përfaqësuesit

Kuvendi miratoi në seancë plenare Komisionin e posaçëm parlamentar që do të zgjedhë trupën e KQZ-së…

Hyjnë në fuqi ndryshimet e Kodit Zgjedhor, Bledar Skënderi: Në detyrë deri në ditën e zgjedhjes së Komisionerit

Anëtari aktual i KQZ, Bledar Skënderi njofton se tashmë ndryshimet në Kodin Zgjedhor kanë hyrë në…