Zhbllokohen llogaritë e Telekomit

Arrihet marrëveshja për zhbllokim të llogarive të Telekomit. Telekomi njofton se janë zhbllokuar llogaritë e Telekomit,…

Nuk gjobitet vajza e Blerim Devollit që kreu teste për koronavirus nga 200 euro

Shteti nuk e dënon vajzën e Blerim Devollit që kreu teste për COVID nga 200 euro.…

Reagon ashpër deputeti i PDK-së: 200 Euro testi RT-PCR, a jeni normal?!

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka reaguar pas lajmit se laboratori vajzës së…

Deputeti i LDK-së del kundër që Devollëve t’u jepet monopol edhe për analizë të COVID-19

Deputeti i LDK’së: S’na duhet që Devollëve t’iu japim monopol edhe për analizë të COVID-19. Deputeti…

MSH ia tërheq licencën UBT’së, laboratori i Devollëve mbetet i vetmi

Ministria e Shëndetësisë ia tërheq licencën UBT’së, laboratori i Devollëve mbetet i vetmi. Në gusht të…

Laboratori i vajzës së Blerim Devollit reagon: Ne ua tregojmë çmimet prej 65 dhe 200 euro për teste qytetarëve, ata vendosin vet

Reagon Laboratori i vajzës së Blerim Devollit: Ne ua tregojmë çmimet prej 65 dhe 200 euro…

Autoriteti i Konkurrencës e paralajmëron laboratorin e vajzës së Blerim Devollit- 200 euro për Test PCR

200 euro për Test PCR, Autoriteti i Konkurrencës e paralajmëron laboratorin e vajzës së Blerim Devollit.…

200 euro për të bërë test PCR për koronavirus në laboratorin e vajzës së Blerim Devollit

Në Gjermani testi PCR për koronavirus kushton 40 euro, në laboratorin e vajzës së Blerim Devollit…

Vajza e Blerim Devollit shpërblehet nga Ministria e Shëndetësisë me licencën për teste PCR të COVID-it

Edhe një dhuratë për oligarkët, vajza e Blerim Devollit shpërblehet nga Ministria e Shëndetësisë me licencën…