Kërkohet që të gjithë policët t’i marrin shtesë 100 euro në muaj, pavarësisht a punuan në terren

Zyrtarët policorë aktivë do të marrin 300 euro shtesë, nga 100 euro për tre muajt e…

Veliu takohet me ambasadorin e Turqisë në Kosovë, diskutohet për marrëveshje në fushën e sigurisë

Ministri i Punëve të Brendshme Agim Veliu, sot është takuar me ambasadorin e Turqisë në Kosovë,…

Sot humbi, por a do të kandidojë sërish për kryetar të Podujevës? -Flet Rudar

Nexhmi Rudari tregon se a do të kandidojë sërish për kryetar të Podujevës. Kandidati i Lidhjes…

S’ka kuorum, dështon miratimi i disa Projektligjeve dhe rezolutave në Kuvend

Kuvendi i Kosovës sërish në mungesë të kuorumit dështoi të miratoj disa Projektligje dhe propozim rezoluta.…

Agim Veliu bisedon në telefon me homologun turk, flasin edhe për migrantët që po vijnë nga Turqia në Kosovë

Veliu bisedon në telefon me homologun turk, flasin edhe për migrantët që po vijnë nga Turqia…

MPB pajiset nga Ambasada Amerikane me mjete mbrojtëse nga COVID-19

Ambasada Amerikane i dhuron MPB-së mjete mbrojtëse nga COVID-19. Ministria e Punëve të Brendshme e ka…

Ministri Veliu kërkon të intensifikohet bashkëpunimi me EULEX-in

Veliu kërkon që bashkëpunimi me EULEX-in të intensifikohet. Ministri i Punëve të Brendshme Agim Veliu ka…