bukurine – Kosova Today News
Home / Tag Archives: bukurine

Tag Archives: bukurine

Andrra iu shkrin nga bukuria sapo është rregulluar

Andrra iu shkrin nga bukuria sapo është rregulluar

Andrra shpesh përfolet për bukurinë që ka, e Sinani si një burrë me fat, përcjell ORAinfo. Ajo për t’u cituar për bukuri në media kujdeset shumë për pamjen e saj duke u shfaqur gjithmonë me grim profesional dhe flokë të rregulluara. Por në një foto të fundit ajo sapo është …

Read More »
Shfaqen ne !