burri – Kosova Today News
Home / Tag Archives: burri

Tag Archives: burri

Fisniku: O Milaim BURRI, a donë me sha prapë gra

Fisniku: O Milaim BURRI, a donë me sha prapë gra

Fisnik Ismaili njihet si njeri nder deputetet me fjalorin me banal ne kuvendin e Republikës se Kosovës, dhe as ketë herë nuk kurseu ofendime kundër Zekes. Milaimi e quan Frasherin legjendë, e Zeken e quan njëfarë “Burri” i lodhtë. Ai thotë se ka dëshire edhe t’ia puthë duart Frasher Krasniqit. …

Read More »
Shfaqen ne !