Home / Tag Archives: buxhetin

Tag Archives: buxhetin

iPhone 5s do të ekspozohet në muze

iPhone 5s do të ekspozohet në muze

Akademia e Arteve dhe Shkencave të Kinotekave do të ndërtojë një muze dhe në mesin e shumë temave që lidhen me artin filmik, Apple iPhone 5s gjithashtu do të shfaqet në muze. Arsyeja për të shfaqur telefonin në ofertën e muzeut është kamera në anën e pasme të pajisjes, e …

Read More »

Projektligji për buxhetin miratohet në parim

Projektligji për buxhetin miratohet në parim

Me 61 vota për, pa asnjë kundër dhe pa asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim Projektligjin për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit për Buxhetin e Kosovës për vitin 2017. Debati për projektligjin për buxhetin e vitit 2017, është zhvilluar dje gjatë tërë ditës, por për shkak të …

Read More »

Seanca e Kuvendit vazhdon edhe sot

Seanca e Kuvendit vazhdon edhe sot

Sot Kuvendi i Kosovës do të vazhdoj seancën e djeshme e cila zgjati deri në orët e vona. Në këtë seancë po diskutohet për buxhetin e Republikës së Kosovës. Një ndër pikat e rëndësishme të rëndit të ditës për të cilat pati edhe debat të ashpër është buxheti për veteranët.

Read More »

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other