Home / Tag Archives: buxhetit

Tag Archives: buxhetit

Dalin pagat e vetëranëve

Dalin pagat e vetëranëve

Ministria e Financave, njofton veteranët e lutës të cilët marrin pagesa nga Buxheti i Republikës së Kosovës se pas një punë të madhe të bërë për këtë kategori të çmuar të shoqërisë sonë dhe duke filluar nga gjetja e fondeve e deri tek ndryshimet ligjore për të mundësuar që veteranët …

Read More »

Lajm i mirë lidhur me pagesat për veteranët e luftës

Lajm i mirë lidhur me pagesat për veteranët e luftës

Ministri i Financave Bedri Hamza, ka thënë në Kuvend se rishikimi i buxhetit për vitin 2017 siguron pagesat për veteranët e luftës së UÇK-së. Ai gjatë prezantimit të buxhetit në seancën e Kuvendit, ku po diskutohet rishikimi i buxhetit ka thënë se vlera prej 26 milionë euro për këtë kategori. …

Read More »