Nju Jorku e shpall dhunën me armë emergjencë shëndetësore

Nju Jorku u bë shteti i parë amerikan që shpalli gjendje të emergjencës për të adresuar…

Bien çmimet e konsumit në Gjermani

Çmimet e konsumit në Gjermani ranë në gusht për herë të parë me bazë vjetore, në…

ShBA kërkon hetime transparente për shpërthimin në port të Bejrutit

Diplomacia amerikane ka kërkuar një hetim transparent dhe të besueshëm për shpërthimin e 4 gushtit në…