Ministri Sveçla nënshkruan marrëveshjen për pagesën e policës kufitare për bashkatdhetarët

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit, për krijimin e lehtësirave…

Nënshkruhet marrëveshja me Malin e Zi, hiqet tarifa prej 15 euro në kufi për qytetarët e Kosovës

Nënshkrimi i marrëveshjes është bërë mes drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve, Sami Mazreku, dhe drejtorit…

Sigurimi kufitar hiqet, nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Kosovës e Malit të Zi

Hiqet sigurimi kufitar, nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Kosovës e Malit të Zi. Sot në Podgoricë është nënshkruar…

Sot nënshkruhet marrëveshja me Malin e Zi për heqjen e sigurimit kufitar

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka njoftuar se sot do të nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit me Malin…

Qeveria në detyrë sot mori disa vendime

Mblidhet Qeveria në detyrë, merren disa vendime. Qeveria në detyrë e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e…

Njoftim i rëndësishëm për bashkatdhëtarët lidhur me tarifat për sigurimin kufitar

Njoftim për bashkatdhetarët lidhur me tarifat për sigurimin kufitar. Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) njofton se…