Stuhitë e dëborës drejt Ballkanit, moti i keq pushton Evropën

Moti i keq pushton Evropën. E gjithë Europa është pushtuar nga moti i keq këtë fillimviti…

Paralajmërimi i meteorologut të BBC-së: Ngrica dhe borë deri në 20 centimetra në Kosovë, Serbi, Bullgari e Kroaci

Meteorologu i BBC-së: Ngrica dhe borë deri në 20 centimetra në Kosovë, Serbi, Bullgari e Kroaci.…