Home / Tag Archives: cilesine

Tag Archives: cilesine

Zbulohet: Remi në cilësinë e të dyshuarit shkon në Speciale

Ish komandanti i UÇK-së, Rrustem Mustafa- Remi është ftuar më 14 janar nga Gjykata Speciale.Ai do të shkojë në Speciale n.ë cilësinë e të dyshuaritGjykata Speciale po e heton ish-Komandantin e Zonës Operative të Llapit nën dyshimin për krime të luftës e të pasluftës.Hetimet ndaj tij i ka konfirmuar avokati Arianit Koci, i cili ka lëshuar një njoftim se Remi do të shkojë në Hagë më 14 janar të vitit të ardhshëm.“Kjo është ftesë për intervistim. Z. Mustafa do të paraqitet vullnetarisht dhe është i gatshëm të sqarojë çdo rrethanë të cilën ZPS është duke e hetuar”, kishte njoftuar Koci.Edhe sot, anëtari i Kryesisë së PDK’së, Rrustem Mustafa tha se do të dalë faqebardhë pavarësisht pretendimeve të Speciales.Mohoi se gjatë luftës UÇK ka kryer krime lufte.“Jam i sigurt se gjatë kohës së luftës në Kosovë, nuk ka krime të kryera që mund të përkufizohen si krime lufte, fjalët dhe propaganda sugjestive si dhe percepcionet e krijuara për UÇK-në e di se do të rrëzohen dhe ne edhe indi..

Read More »

Lladrovci sërish me kazmë në dorë, e ‘teston’ cilësinë e asfaltit

Kompanitë të cilat i kontrakton për shtrimin e rrugëve, kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci duket se nuk ka besim në to. Sikurse herëve tjera kur me kazmë në dorë e testonte thellësinë e asfaltit të shtruar, edhe kësaj here Lladrovci ka shikuar për së afërmi rregullimin e një rruge në Komoran.Lladrovci ka vlerësuar se ky projekt është i një rëndësie të veçantë për banorët e kësaj pjese si dhe për bizneset e vendosura në qendër të Komoranit, shkruan ORAinfo.Ai ka thënë se asnjë punim nuk do të lejoj të kryhet pa i plotësuar të gjitha obligimet e nënshkruara sipas kontratës.Ky projekt është me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Komunës se Drenasit dhe është projekt tri vjeçar, ku vitin e kaluar janë asfaltuar segmentet tjera të rrugëve ne Komoran, ndërsa këtë vit do të kryhen 650 metrat e fundit ne qendër të Komoranit. Gjithsejtë janë mbi 2 kilometra asfalt në Komoran, ne kuadër të këtij projekti.Realizimi i kësaj rruge ka pasur vonesa për shkak të kontesteve pronësore, por tani a..

Read More »