Po ‘trullos’ mjekët/ Një sëmundje misterioze e trurit po përhapet tek njerëzit

Një sëmundje misterioze e trurit po përhapet në Kanada në provincën New Brunswick, ku neurobiologët kanë…

Sëmundja e pashpjegueshme që po turbullon mjekët/ Sjell humbje të kujtesës dhe haluçinacione

Disa mjekë në Kanada kanë kryer disa hulumtime të thelluara, teksa kanë dhënë një shpjegim rreth…