Këto fjalë të reja që erdhën gjatë pandemisë do t’iu bëjnë të qeshni

Me pandeminë, erdhën dhe disa fjalë të reja që do t’ju bëjnë të qeshni. Mes gjithë…

Bashke me pandeminë erdhën edhe disa fjalë të reja

Mes gjithë efekteve që pandemia solli në jetën e secilit prej nesh, askujt s’do ja merrte…