Home / Tag Archives: crast

Tag Archives: crast

Tre arrestime në Strugë për blerje votash

Tre arrestime në Strugë për blerje votash

Sot janë arrestuar tre persona për blerje votash në Strugë gjatë patrullimit të njësive speciale. Një person në fshatin Misleshovë me iniciale K.I (44 vjeç) një person në Strugë me iniciale R.K (38 vjeç) dhe një person në fshatin Llabunishtë (39 vjeç) me iniciale L.O. Ndaj personave në fjalë janë …

Read More »