Home / Tag Archives: dashuri

Tag Archives: dashuri

Përse kemi nevojë të biem çmendurisht në dashuri?

Imagjinoni se jeni duke e shijuar jetën me të gjitha hobit dhe interesat që i keni. Ju besoni se çdo vendim që e merrni është i duhur dhe thjesht s’ka rrugë tjetër, transmeton Telegrafi. Por, pastaj… boom! Papritmas keni rënë në dashuri, e tërë jeta juaj është tronditur dhe 2 …

Read More »