Vdes ish-drejtori i Spitalit të Prizrenit

Ka ndërruar jetë Myzafer Kalanderi, Zyrtar kryesor Financiar në ShSKUK dhe ish- drejtor i përgjithshëm në…

Në Spitalin Rajonal të Prizrenit po trajeton 6 pacientë me Koronavirus

6 pacientë me Covid-19 po trajtohen në Spitalin Rajonal të Prizrenit. Janë gjashtë pacientë të konfirmuar…